Res till Asien

Någon gång i sitt liv bör man resa till asien. Deras kultur är så olik vår kultur här i Sverige, så det finns mycket nytt att upptäcka och lära sig av att vara där. Asien består även av så många land med sina egna kulturella egenheter, så se till att vidga vyerna lite mer än till Kina och Japan. Självklart ska man åka även dit, men man får inte glömma bort de mindre länderna som har minst lika mycket upplevelser att bjuda på.

Just Tokyo är ett resmål som många drömmer om. Det är inte så konstigt med tanke på hur otroligt långt före sin tid staden alltid varit. Teknologin som används i Tokyo fascinerar många och är absolut någonting som måste upplevas på plats. Förutom att uppleva den otroliga teknologin så bör man även åka ut och besöka ett Shintotempel eftersom det är mycket traditionellt för folket i Japan.

I Kina så är ju såklart kinesiska muren ett måste. Så mycket som man hört om den ända sedan man var barn så kan man inte åka dit utan att besöka muren. Förutom detta så kan man gå på marknader och små mysiga, lokala restauranger. Se bara till att googla upp vilka bra marknader som finns innan du ger dig ut för att vara säker på att det är en fräsch marknad med bra grejer.

Din resa till asien kommer ge dig många nya intryck, så se till att stanna där ett längre tag. Det är helt klart en resa du inte kommer ångra att du gjort!